Home Home Over ons Over ons Diensten Diensten Contact Contact

Kredietinformatie:

U gaat met een nieuwe klant zaken doen, uw bestaande klanten wilt u periodiek op kredietwaardigheid onderzoeken of uw klant plaatst een grote opdracht. Dit zijn de momenten om kredietinformatie van Infofactory te gebruiken. U weet dan zeker dat uw zakelijke relatie inderdaad zo winstgevend wordt als u verwacht.

Infofactory bezoekt bij iedere informatieaanvraag uw klant of debiteur. Dit garandeert objectieve- en actuele informatie. In een sales-traject kan het onwenselijk zijn dat uw klant bemerkt dat zijn kredietwaardigheid gecontroleerd wordt. U kunt er zeker van zijn dat Infofactory zich in deze situatie uiterst terughoudend en discreet opstelt.

Verhaalsinformatie

Er is een openstaande post en u wilt weten of (kostbare) incassomaatregelen zinvol zijn. Of u heeft al een vonnis maar u is niet bekend waar beslag op gelegd kan worden. Verhaalsinformatie van Infofactory vertelt u over bezittingen, inkomsten en bankrelaties. Zodoende kunt u verantwoord investeren in het innen van uw vordering.

Incassobezoek

Bij een incassobezoek onderzoeken wij de verhaalsmogelijkheden zoals hierboven vermeld. Wij richten ons ook op het verkrijgen van betaling of het treffen van een betalingsregeling. Infofactory neemt contact met de debiteur op zijn adres en overhandigt uw aanmaning. Een zeer directe manier van contactneming met buitengewoon resultaat.

Referenties

Infofactory werkt onder andere voor banken, leasemaatschappijen, handelsbedrijven, gerechtsdeurwaarders, incassobureaus en advocatenkantoren.

Tariefstelling

Infofactory kent geen abonnementstructuren of betaling vooraf. Van een enkele opdracht tot en met grote aantallen rapporten, wij maken voor u een passend- en zeker concurrerend aanbod.

Zekerheid

In al onze diensten conformeren wij ons aan de bepalingen zoals gesteld in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). U heeft hiermee de zekerheid dat alle informatie op een correcte wijze wordt ingewonnen, verwerkt en opslagen.